Вакуумна лінія для доїння корів у стійлах

   Механізація доїння – важливий етап у збільшенні рентабельності Вашого фермерського господарства та полегшення і без того не легкогої фізичної праці.

   Ціни на закупівлю молока у приватних осіб настільки малі, що єдиним виходом із ситуації може служити підвищення якості молока з одночасним збільшенням поголів’я і надоїв. Відповідно доїти одну і десять корів руками це абсолютно різні трудовитрати. При середній тривалості доїння в 7 хвилин (з часом витраченим на підготовку до доїння, масаж і гігієну вимені), на доїння десяти корів буде витрачена безліч сил і часу більше однієї години!

   Ми хочемо запропонувати Вам варіант, який дозволить з мінімальними фінансовими вкладеннями, здобути значного зниження трудовитрат, збільшити надої і якість молока.

   При середній закупівельній ціні одного літру молока у приватних осіб в межах 3-5 грн, а надоїв в середньому 20 літрів на добу, утримуючи всього одну дійну корову Ви зможете отримати від 60 до 100 грн, а при утриманні 10 корів, вже від 600 до 1000 грн щодня! І це без урахування того фактору, що збільшуючи поголів’я, зменшуються Ваші витрати на його обслуговування в перерахунку на одну голову, а використання машинного доїння багаторазово підвищить продуктивність праці.

-300x184 Вакуумна лінія для доїння корів у стійлах

   Таким варіантом служить монтаж вакуумної лінії в приміщенні з кранами для доїння в доїльний бідон, де утримуються корови, і монтаж вакуумної станції в будь-якому підсобному приміщенні поблизу. Завдяки такому рішенню, в залежності від обраної вакуумної станції, Ви зможете обслуговувати поголів’я будь-якої величини, видоюючи одночасно 2, 6, 12 або більше голів. З розрахунку того, що оптимальним варіантом вважається, коли кожен оператор доїть 3х корів одночасно, при установці вакуумної станції для одночасного доїння двох корів, поголів’я в 10 голів буде обслуговано однією людиною за пів години. Це в два рази швидше і менше клопітно ніж вручну! Додамо до уваги і те, що при дотриманні технології машинного доїння корів неминуче підвищиться якість і кількість молока.

Представлений варіант – ідеальна можливість для впевненого і повноцінного старту в галузі тваринництва, завдяки якому, ви зможете обслуговувати дійне поголів’я від двох до декількох сотень голів!

Отримайте максимальну віддачу від вашої діяльності завдяки оптимізації процесу доїння!