Лаборатория молока от Polanes
5121203Рисунок3Рисунок4Рисунок5

Визначення жиру, білку та лактози в потоці. Проточні лабораторії молока від Polanes

Компанія Polanes розробила свої контролери для доїння Kompas 500 із розрахунку можливості використання в комплекті із найсучаснішим обладнанням, яке має найширші можливості для контролю стану здоров’я корів, та допомагає фермерам усього світу в зменшенні виробничих витрат. Одним із таких елементів, якими наші клієнти можуть укомплектувати свою доїльну установку, є проточна лабораторія молока, яка одночасно рахує кількість молока, відсоток жиру, білку, лактози, та перевіряє електропровідність молока. А ще, цей прилад вимірює температуру під час промивки. І все це в потоці! 

Категорії: ,
Замовити

Product Description

Жодних бачків, об’ємних лічильників молока, поплавків і тд. Молоко більше не буде збиватися, потоку молока ніщо не заважає рухатись по трубопроводу до холодильної ємності. Молочна лабораторія DairySensor вимірює всі 6 показників одночасно, засновуючись на NIR-спектрометрії. Але відставимо в сторону те, як це працює, а поглянемо на найголовніше – навіщо все це!

Що найбільше впливає на рентабельність виробництва молока та здоров’я кормів? Звісно ж годівля. Але яким чином це пов’язано із цим молочним сенсором?

Вам відомо, що можна прописати найкращий в світі раціон на папері, але навряд від буде у корови “на язиці”. Молоко – найкращий показник того, що і як корова споживала. Програма управління стадом Infodex завдяки своїм складним алгоритмам розрахунків, на основі складу молока миттєво реагує на стан метаболізму тварин (ця система використовується не лише на коровах, а і на інших молочних тваринах). Завдяки цьому, ви отримуєте данні про захворювання на кетоз або ацидоз ще до того, як могли б побачити зміни використовуючи інші методи. Також вимірюючи електропровідність молока та інші його параметри, програма дуже точно визначає проблеми із субклінічними маститами, про які ви могли б дізнатися лише через декілька днів. Також, завдяки тому що вся інформація в програмі тісно “прив’язується” до кожної тварини, ви маєте не лише чудовий інструмент контролю здоров’я ваших корів, а і інструмент правильного відбору та групування корів, для повноцінної зоотехнічної та селекційної роботи в стаді. Ви маєте більше інструментів для підбору оптимальних биків для поліпшення важливих для вас характеристик. 

Які переваги ми отримуємо?

  1. Контроль захворювань на субклінічний мастит:
    – зменшення використання антибіотиків
    – зменшення втрат молока через сроки каренції
    – зменшення втрат молока через зміну альвеолярної будови вимені
    – зниження кількості клінічних маститів майже до нуля
  2. Контроль проблем обміну речовин:
    – зменшення собівартості раціонів завдяки можливості їх більш чіткого балансування, відповідно до результатів стану здоров’я корів
    – спрощення контролю стану здоров’я корів одразу після отелу, під час роздою. Якщо в цей момент закласти максимум здоров’я в тварину, ви отримаєте швидкий вихід на пік продуктивності, та стабільну полку молочної кривої
    – збільшення часу ефективного перебування в стаді, та зменшення вибраковки
    – покращення репродуктивних функцій корів, завдяки щоденній підтримці їх здоров’я
  3. Продуктивна селекційна робота
    – покращуйте своїх корів за тими ознаками, які вас цікавлять найбільше. У кожного із фермерів свої умови оплати молока, тому розвивайте в ваших коровах найбільш економічно важливі параметри
    – вирощуйте здорове та сильне поголів’я

Компанія Polanes пропонує повний перелік обладнання для оснащення вашого доїльного залу та управління поголів’ям! Звертайтеся до компанії “Сучасна Ферма” – офіційного дилера компанії Polanes в Україні!