Інструкція з користування пристроєм порціонного обліку молока УПУМ–1

   УПУМ – призначений для групового обліку молока при доїнні в молокопровід. Пристрій налаштований для роботи одночасно із чотирма секціями дозатора АДС 08.00.000 або дозаторами РЛКБ 273235.001 (УДМ 01.300-01), для обліку кількості порцій молока від кожної групи, та відображення їх на дисплеї.

         Порядок роботи:

    1.    Пристрій працює від мережі змінного струму 220 В. Категорично забороняється підключення УПУМ-1 до автомата підключення електронасосів.
    2.    Під час доїння від кожної з чотирьох груп тварин молоко подається в відповідні дозатори, накопичується в них, а потім порція молока із відповідного дозатора по молочним шлангам потрапляє в молокопровід.
    3.    Порція молока, яку дозатор направляє в транспортний молокопровід залежить від петлі молочного шлангу, та встановлюється за допомогою хомута на скобі дозатора. Для шлангу із внутрішнім діаметром 19 мм, довжина петлі від кришки дозатора, до циліндру становить близько 1170 мм, що відповідає 1 кілограму молока.
    4.    Датчики електродного типу з`єднаються дротами із пристроєм обліку імпульсів. Принцип дії датчиків заснований на замиканні молоком контактів. Молоко проходячи через датчик замикають контакти, і за рахунок електропровідності молока створюються імпульси, які і враховуються пристроєм.
    5.    На індикаторі одночасно відображуються чотири групи, і кількість зареєстрованих імпульсів по кожній групі, номер групи від кількості імпульсів відокремлюється двокрапкою.
    6.    Для відображення сумарної кількості імпульсів за чотирма групами, необхідно ключем сбросу торкнутись приймального гнізда, а при другому і третьому торканні (не пізніше 3 секунд між торканнями), здійснюється зброс зареєстрованих показань.

   Способи встановлення датчиків:

 

-300x232 Інструкція з користування пристроєм порціонного обліку молока  УПУМ–1

-датчика-300x180 Інструкція з користування пристроєм порціонного обліку молока  УПУМ–1 -датчика-1-300x162 Інструкція з користування пристроєм порціонного обліку молока  УПУМ–1